Activiteiten

Onger de Panne is goed bereikbaar via de snelweg A76 (1,5 km tot autosnelweg). Vanaf onze B&B is het 15 minuten lopen tot NS station Nuth. Een bushalte is op 50 meter van onze B&B. Te voet, met de fiets, auto of motor bent u snel op de mooiste locaties. We informeren u daar graag over. Wij hebben een haal- en brengservice als u met het openbaar vervoer reist. Een greep uit de vele mogelijkheden.

Wandelen

Lokale wandelroutes vanaf onze B&B. Pelgrimspad LAW 7-2 Traject 10 en 11 op 200 meter en het Pieterpad door ons dorp. Wandelen in het heuvelland en wandelevenementen o.a. Heuvelland 4-daagse. Er zijn routes voorhanden en wij als gastheer en gastvrouw geven graag tips. U kunt aansluiten bij onze dagelijkse en wekelijkse wandelingen. We nodigen u graag hiervoor uit.

Fietsen

Wilt u in onze omgeving fietsen, het fietsroutenetwerk van Visit Zuid-Limburg komt langs onze B&B, het fietsknooppunt 25 is in onze straat. Wij beschikken over de fietsknooppuntenkaart die u gratis kunt lenen.Tevens is er de mogelijkheid om uw eigen elektrische fiets op te laden. Het startpunt voor mountainbikeroutes is op 500 meter.

Culturele- en culinaire activiteiten

Bourgondische en sfeervolle eetgelegenheden zoals De Naamse Steen, De Pingerhoeve, Barbarossa en Reua Thai op loopafstand. Brocantemarkten en De Brocante Route Limburg Brouwerijbezoeken aan De Alfa Brouwerij en de Gulpener Bierbrouwerij. Wijn proeven kan b.v. bij Wijngoed Fromberg en er is een Route de Vins Folkloristische evenementen zoals het OLS(schutterijfeest) en het Parkstad Ballonfestival bij kasteel Hoensbroek De Andre Rieu Concerten op het Vrijthof Maastricht

Golfen

Meerdere golfbanen o.a. binnen 10 km  in Voerendaal ‘Golf & Country Club Hoenshuis’ of in Brunsum ‘Golfclub Brunsummerheide’.

Steden

Maastricht, Heerlen, Sittard, Valkenburg a/d Geul en Roermond Aken (D) Luik, Hasselt en Maasmechelen (B)

Toeristische attracties  in zomer en winter

Gaia Zoo dierentuin, Familiepark Mondo Verde, Snow World, Klimpark Snowworld, de Brunssumerheide, Kasteel Hoensbroek, de Valkenburgse grotten en diverse musea Jaarlijkse fietstoertochten b.v. Amstel Gold race, Limburgs Mooiste